Inzender: Dennis de Waart     Te koop? nee | te ruil? nee 

Gegevens: Niet gelopen fotokaart van straatje in dorp met links een winkel. Geen huisnummers zichtbaar. In het midden boven de huizen het tentvormige dak van een kerk- of poorttoren. Op de achterzijde in potlood: Culemborg - Beusichem, voor wat het waard is.

Datering: ca. 1910    Formaat: 9 x 14 cm    Extra beelden: Vergroting

Geplaatst: 1 augustus 2008


 Reacties op Zoekplaatje 867 
De nieuwste inzending staat bovenaan!

opgelost!

Dorpsstraat 27, Hellendoorn

Dennis de Waart (Heemskerk): Dick: Hulde! Goed gevonden zeg. De Hed. Herv. kerk komt exact overeen. Even op de website www.oaldheldern.nl van de oudheidkamer Hellendoorn gekeken. Onder Fotoarchief, Beroepen, De bakkers van toen, pagina 2, blijkt dat dit de Dorpsstraat is met op nummer 27 de winkel van het zoekplaatje, van bakker Leyerweerd. Bewijsopname naar de redactie verzonden.
Website: http://www.oaldheldern.nl/index.php?pagina=album&x=208 [link toegevoegd - red.]
Zondag 3-8-2008 23:37:59dick zweers (bergeijk): Hellendoorn. Er is maar 1 kerk die zo'n torendak heeft en dat is de herv. kerk van Hellendoorn (Ov.). Op z'n vroegst donderdag a.s. kan ik bewijsmateriaal aanleveren. Als iemand anders zich geroepen voelt.... laat u door mij niet tegenhouden.
Zondag 3-8-2008 23:07:07Addie Keizer (Culemborg): Hallo Dennis,ik heb deze foto al eens eerder gezien,maar herken het niet als Culemborg of Beusichem.Ook de torenspits van de kerk in Beusichem ziet er anders uit.
Vr.gr. Addie Keizer.
Vrijdag 1-8-2008 10:08:09  Om een reactie te plaatsen kunt u onderstaand formulier gebruiken

naam  e-mailadres     
woonplaats  Wat is woord één in deze zin? vul dit hier in *
opmerkingen:


internetadres met toelichtende illustratie/tekst (incl. http://):