Inzender: Jan Dekker    

Gegevens: Niet gelopen kaart (zwart/wit, ongedeelde adreszijde) zonder enige aanduiding van de herkomst.

Datering: 1904 ?   Formaat: 9,4 x 14,4 cm   Extra beelden: vergroting

Geplaatst: 1 oktober 2005


 Reacties op Zoekplaatje 516 
De nieuwste inzending staat bovenaan!

opgelost!


Rotterdam

Wim de Koning Gans (Den Haag): Volgens de makelaarssite is het bouwjaar 1914. Een ongedeelde adreszijde betekent bij een fotokaart dus niet altijd dat het er één van voor 1905 is.
Woensdag 5-10-2005 10:35:41Arnold Tak (Waddinxveen): zondagochtend vroeg de auto gepakt en speciaal naar Rotterdam gereden. Ik wist natuurlijk ook dat het Rotterdam was, maar kon met behulp van mijn boeken niet precies zeggen welke straathoek het was. Thuis komend om de oplossing door te geven zie ik tot mijn verbazing dat Wim mij is voor geweest. Ik kan niet anders doen dan hem complimenteren met zijn oplossing, want hij heeft het bij het rechte eind. Natuurlijk hoop ik nog steeds mijn hand op de kaart te kunnen leggen, ook al is Wim mij net voor met zijn oplossing. Nu zie ik zelfs dat hij de oplossing al zaterdag heeft geplaatst. Dat een Hagenaar deze Rotterdammer heeft afgetroefd....
Zondag 2-10-2005 11:26:03Wim de Koning Gans (Den Haag): Zoekend naar foto's van de Voorschoterlaan vond ik http://www.langejan.com/nieuws.cfm met een foto van Prinses Julianalaan 80 in Rotterdam, overeenkomend met het rechterdeel van het zoekplaatje. Dat zou dan op de hoek van de Vredehofweg moeten zijn, volgens www.maporama.com. Vervolgend vond ik een afbeelding van de Vredehofweg die het bewijs levert. Zie de link. Links dus de Vredehofweg, rechts de Prinses Julianalaan.
Website: http://www.langejan.com/objectres.cfm?lisnr=RM10184&lisowner=30835
Zaterdag 1-10-2005 17:59:44Marco (Rotterdam): Volgens mij is dit de Voorschoterlaan in kralingen, waar ikzelf woon.
Ik zal morgen even kijken en dan eventueel een foto sturen mocht het zo zijn, mocht het de Voorschoterlaan zijn of de avenue concordia, heb ik zeker interesse in de kaart.

Gr, marco
Zaterdag 1-10-2005 16:07:33Dit zoekplaatje is opgelost. U kunt hier niet meer reageren. Heeft u een dringende mededeling, ga dan naar de pagina 'contact'. Vermeld a.u.b. het nummer van het zoekplaatje.