Eigenaar: Alard Roose      

Gegevens: Een contactafdruk van een 4 x 5 inch negatief. Een paard en wagen met daarop iets wat op een monument met het Nederlands wapen erop lijkt. De uniformen van de twee militairen zijn van voor de Tweede Wereldoorlog.

Datering: voor mei 1940 ?   Formaat: 10,16 x 12,7 cm   Extra beelden: vergroting
vergroting detail kerktoren

Geplaatst: 1 oktober 2005


 Reacties op Zoekplaatje 511 
De nieuwste inzending staat bovenaan!

opgelost!


Wehl

dick zweers (bergeijk): Beste Alard Roose.
Ik begrijp heel goed dat u wilt weten welke mensen op deze foto staan. Het lijkt me echter onbegonnen werk voor het gros van de inzenders om dąt nu net te kunnen zeggen. U woont zo dicht bij Wehl: Ik had u graag de oplossing gegund doordat u de toren herkend had. Me dunkt dat er in Wehl nog mensen in leven moeten zijn die iets van de personen op de foto herkennen. Mijn advies is om langs die weg een antwoord te zoeken op uw vragen. Ik denk dat u daar een heel eind mee komt. Succes gewenst.

Donderdag 6-10-2005 07:15:27Alard Roose (Zevenaar): Beste Erik,
Het punt is dat ik dat niet weet. Deze foto is een onderdeel van een serie van 25 stuks. Ik ben al blij dat ik een indicatie heb dat het uit Wehl komt. Het lijkt wel een kermis of een schuttersfeest te zijn.
Op de andere foto's staan allemaal personen en groepen van boeren bij de boerderij. Ik hoopte dat iemand ook misschien een persoon herkent uit Wehl.
Alard.

Dinsdag 4-10-2005 16:49:07Erik Swierstra (Amsterdam): Gezien de uitrusting van de militairen moet deze foto zeker voor de Tweede Wereldoorlog genomen zijn. Ook de kledingstijl van de overige aanwezigen doet denken aan (de tweede helft van) de jaren dertig.
Dinsdag 4-10-2005 13:45:10dick zweers (bergeijk): De kerktoren van Wehl, Gelderland (R.K. kerk). Bewijsmateriaal volgt.Foto ingezonden door Dick Zweers - red.

Zaterdag 1-10-2005 08:01:56Dit zoekplaatje is opgelost. U kunt hier niet meer reageren. Heeft u een dringende mededeling, ga dan naar de pagina 'contact'. Vermeld a.u.b. het nummer van het zoekplaatje.