Inzender: Hans Roest    

Gegevens: Een vrijstaande villa omringd door groen. Foto op karton.

Datering: 1910

Formaat: 12 x 16 cm

Extra beelden: vergroting (laat meer zien en is scherper)

Geplaatst: 22 september 2000


 Reacties op Zoekplaatje 41 
De nieuwste inzending staat bovenaan!

opgelost!

Driebergen

Vrienden van Org (Driebergen - Rijsenburg): Kleine correctie, het huis staat inderdaad op de Burgemeesterlaan, maar is niet
"De Eikenwal" (nr 8), maar een pand zonder naam op nr. 12.

Website: www.driebergen.org
Woensdag 19-5-2004 11:40:21H.v.Oostenbrugge (): Ja, volgens mij is het inderdaad dat grote huis op de hoek van de Burgemeesterlaan-Secretarislaan in Driebergen. Als dit ook daadwerkelijk klopt, heb ik daar ooit als klein meisje zijnde op een pony mogen rijden om het huis heen.
Donderdag 13-6-2002 01:19:28Redactie Zoekplaatjes: Klopt helemaal! Zie http://www.digipub.nl/monumenten/object/burgemeesterlaan8.html
14 december 2000Rob Jacobsen (Driebergen Rijsenburg): Moet mij heel erg vergissen indien het tegendeel waar blijkt te zijn, maar volgens mij is dit Huize Eikenwal, gelegen aan de Burgemeesterlaan 8 te Driebergen Rijsenburg. Gebouwd in 1900 voor bouwkavelexploitant Teijssen. Op mijn pagina komt het huis niet voor, maar wellicht dat je hem wel kan vinden op www.driebergen.net onder de rubriek "monumentenlijst".
Website: www.driebergen.org
14 december 2000Pieter Valk (Groningen): Gezien de stijl zou dit ergens in het Gooi kunnen zijn. Het komt me op de één of ander manier erg bekend voor (zoals veel zoekplaatjes doen, daar ben ik vast niet de enige in) Is het niet aan de Soestdijkerstraatweg of de Utrechtse weg in Hilversum?
15 november 2000Dit zoekplaatje is opgelost. U kunt hier niet meer reageren. Heeft u een dringende mededeling, ga dan naar de pagina 'contact'. Vermeld a.u.b. het nummer van het zoekplaatje.