Zoekplaatje 3623 

Inzender: Luuk Trip Uitleg

Gegevens: Een huis in aanbouw, achterop staat (met potlood) "Helmond?" geschreven. Ik vraag mij af of dit werkelijk in Helmond is.

Herkomst: gekocht van of geruild met een Nederlandse verkoper.

Datering: circa 1930    Formaat: 14 x 9 cm   Extra beelden: vergroting  gehele voorzijde  achterzijde  

Geplaatst: 7 januari 2022


 Reacties op Zoekplaatje 3623 
De nieuwste inzending staat bovenaan!

Peter Heuseveldt: Als het Helmond is, komt er eigenlijk maar een relatief klein gebied in aanmerking: Dijksestraat/Hurksestraat, Bakelsedijk, Lithoyenseweg, eerste deel Wolfstraat, enz. Allemaal straten die in een vrij beperkt gebied in de binnenstad liggen. Ik ken daar echter geen enkel huis met een rieten kap.
Zaterdag 8-1-2022 09:30:45Jan Spoolder: Dat bordje kan ook aan het huis van de overburen hangen. In dat geval kijken we hier tegen de achterkant van deze woning aan en dat maakt het zoeken er niet bepaald makkelijker op...
Vrijdag 7-1-2022 18:12:15Theo Koolen: Zie ik uiterst rechts op de foto een straatnaambordje?
Vrijdag 7-1-2022 17:39:36Jan Spoolder: De benedenverdieping is gemetseld in een kettingverband, mogelijk van geglazuurde bakstenen, en met een trasraam. Afgewolfde rieten mansardekap. Op de verdieping halfsteens metselwerk van kalkzandsteen, mogelijk later bekleed met een houten gevel. Als dit huis nog bestaat moet het wel te vinden zijn...
Vrijdag 7-1-2022 17:22:08  Om een reactie te plaatsen kunt u onderstaand formulier gebruiken. Velden met een * zijn verplicht.  
U ontvangt een e-mailbericht waarin staat hoe u een foto naar de redactie kunt sturen.   

naam *  e-mailadres *     
Wat is woord één in deze zin? vul dit hier in *
opmerkingen *


internetadres (incl. http:// of https://):