Inzender: H. Palm    

Gegevens: De foto werd gemaakt door N. de Heer uit St. Maartensbrug. Rechts op de foto Hotel Café Restaurant Concordia

Datering: 1905 ?   Formaat: 9 x 14 cm   Extra beelden: vergroting

Geplaatst: 30 juni 2004


 Reacties op Zoekplaatje 373 
De nieuwste inzending staat bovenaan!

opgelost!


Noord-Scharwoude

Wim de Koning Gans (): Overtuigende oplossing, maar 'voor dat beetje extra zekerheid' nog een foto (iets boven het midden van de pagina).
Website: http://www.langedijkkerkplein.nl/sow/geschiedenis/NSkerken.htm
Zondag 4-7-2004 09:38:49Gerard Nachbar (Almere): Fotograaf N de Heer woonde in de buurt van de tegenwoordige N9, tussen Alkmaar en Den Helder, langs het Noord-Hollands kanaal. Het is dus zinvol om eerst in de naaste omgeving te kijken. Ik heb geGoogled met een paar handige zoektermen en ik denk dat het bingo is. Op de website van partycentrum Concordia in Noord-Scharwoude (zie elders in dit bericht) staat namelijk een plaatje met wat details van de gevel, te weten: ANNO CONCORDIA 1918. Een deel hiervan is ook rechtsboven in het zoekplaatje te zien. Het pand is gevestigd aan de Dorpsstraat 578. Ik denk dat men het nu, op zaterdagavond, te druk heeft om te worden lastiggevallen met vragen of het klopt, dus de resterende zekerheid volgt wel begin volgende week.
Website: http://www.partycentrum-concordia.nl/Locatie.htm
Zaterdag 3-7-2004 20:54:30Dit zoekplaatje is opgelost. U kunt hier niet meer reageren. Heeft u een dringende mededeling, ga dan naar de pagina 'contact'. Vermeld a.u.b. het nummer van het zoekplaatje.