Zoekplaatje 3131 

Inzender: Pier van der Heide Uitleg

Gegevens: Helemaal niets bekend, met blanco achterkant.

Herkomst: gekregen van iemand uit Nederland. herkomst is uit het Friese Grou maar dat zal het waarschijnlijk niet zijn

Datering: [niet opgegeven]    Formaat: 9 x 14 cm   Extra beelden: vergroting  

Geplaatst: 20 maart 2020


 Reacties op Zoekplaatje 3131 
De nieuwste inzending staat bovenaan!

jenet van Suijlekom (Spijk. Gr.): Toch welMartin,in Hoorn had ik 1 op het oog maar die is het niet.Nu wordt er gekeken naar Baaiduinen,daar zijn/waren verschillende van dit model.
Maar het hek doet niet "eilands"aan en er zijn ook geen "jakkeminsen " ( vrouwen in Tersch.dracht) te zien. Wel vaag 2 dames met een witte schort voor die bij een wasrek staan.
Ik denk dan wel gelijk : kraamhulp ?
Ook de hooiopper , rechts is eigenlijk niet Tersch. daar ging het op de "Schone" hooimijt met kap. De boerdrij die daar weer achter staat oogt wel weer Tersch. ik wordt steeds nieuwgieriger.
Vrijdag 20-3-2020 17:32:55Martin Snuverink (Voorburg): Voor zover ik me herinner staan de boerderijen op Terschelling niet in de polders aan de zuidkant, maar op de hogere zandgronden. Daar zijn de boerderijen niet van de weg gescheiden door een sloot en met de weg verbonden door een damhek. Ergo, dit moeten we, dunkt me, niet op Terschelling zoeken. Ik geef de Groningse Ommelanden meer kans.
Vrijdag 20-3-2020 16:49:29jenet van Suijlekom (Spijk. Gr.): Dit doet mij Terschellings aan. ik ga mijn licht daar eens opsteken .
Vrijdag 20-3-2020 15:30:32  Om een reactie te plaatsen kunt u onderstaand formulier gebruiken. Velden met een * zijn verplicht.  
U ontvangt een e-mailbericht waarin staat hoe u een foto naar de redactie kunt sturen.   

naam *  e-mailadres *     
woonplaats  Wat is woord één in deze zin? vul dit hier in *
opmerkingen *


internetadres met toelichtende illustratie/tekst (incl. http:// of https://):