Inzender: C.W. de Jong    

Gegevens: Foto van groot huis langs water

Datering:  ?  Formaat: 13 x 18 cm   Extra beelden: vergroting

Geplaatst: 24 februari 2004

De situatieschets met tekening en het plaatje van de villa's daaronder werden door Voorburg-kenner de heer Duijvestein ingezonden.


 Reacties op Zoekplaatje 330 
De nieuwste inzending staat bovenaan!

opgelost!


Voorburg

C.W. de Jong (Heiloo): Aangezien onze familie vroeger in Voorburg heeft gewoond, heb ik deze foto toegestuurd aan de heer Duijvestein, die een Voorburgkenner genoemd mag worden. Zie zijn site: http://www.duijvestein.net Ter linkerzijde van de aan de Laan van Nieuw Oosteinde te Voorburg gelegen Villa Vierbruggen was als zijstraat/kade van de Laan van Nieuw Oosteinde een "stukje" van de Broekslootkade gesitueerd. Ik zag vanmiddag een nagenoeg gelijke afbeelding van de villa Vierbruggen als ik U per fax zond (http://home.planet.nl/~evers719/pages4/Laanvno1.html) alleen was daarop aan de linkerkant duidelijk ook de door U bedoelde woning zichtbaar. De heer Duijvestein heeft dus de oplossing gevonden van dit zoekplaatje. Het huis is afgebroken en heeft gestaan aan de Broeksloot te Voorburg dichtbij de Laan van Nieuw Oosteinde.Maandag 20-9-2004 12:06:01Hans Klomp (Den Haag): Toen ik in 1962 op vakantie was in Dedemsvaart liep er beslist niet langs beide zijden van het kanaal een brede, grote weg.
Maandag 31-5-2004 12:14:20Robert Kemper (Haarle): Hallo,
Dedemsvaart lijkt me onwaarschijnlijk.
Naast het kanaal lopen aan beide kanten voor zover ik weet grote wegen, het huis staat te kort op de grote vaart.
Maar, zeg nooit nooit.
Website: http://go.to/deSprengenberg
Dinsdag 9-3-2004 23:17:46D.Lohuis (Delden): Heb het vermoeden dat dit weleens in Dedemsvaart kan zijn. Lijkt er althans op. Ben thans niet in staat te gaan kijken.
Zaterdag 28-2-2004 19:30:18Hans Klomp (Den Haag): Naar mijn waarneming zijn dit twee huizen onder een kap. Ik zie vanaf de straat twee toegangen tot het huis met daartussen in, loodrechts op het huis, een heg
Zaterdag 28-2-2004 14:27:36Dit zoekplaatje is opgelost. U kunt hier niet meer reageren. Heeft u een dringende mededeling, ga dan naar de pagina 'contact'. Vermeld a.u.b. het nummer van het zoekplaatje.