Inzender: H.A. Voet    

Gegevens:Twee kaarten van dezelfde straat: dubbel winkelpand met links een handel in scheepsbenodigdheden, tevens café (‘G.A. Hopma, vergunning’). Rechterhelft (in detail op de onderste kaart) is een drankenhandel en hulppostkantoor. ‘Grenadine C.P. van C. Polak, Groningen’. Achterzijde zonder deelstreep. Deze beelden zijn details!

Datering: ± 1905?

Formaat: 9 x 14 cm

Extra beelden: klik voor vergrotingen op de foto’s

Geplaatst: 4 september 2000


 Reacties op Zoekplaatje 28 
De nieuwste inzending staat bovenaan!

opgelost!


Vaart NZ in Assen

Wim Koster (Eindhoven): Beide opnames zijn van de winkel van mijn grootvader, G.A. Hopma aan de Vaart NZ in Assen. Op de bovenste foto staat mijn grootvader links met mijn moeder. De foto zal ongeveer 1908 zijn gemaakt. Op de onderste foto staat mijn grootvader in de deuropening, met vlinder das, naast hem mijn grootmoeder en een tante van mij. Mij interesseert natuurlijk hoe die foto's in Uw bezit zijn gekomen. Graag zou ik een digitale copie (TIF) van de foto's krijgen. Wim Koster
Tue Jul 3 19:54:59 2001Dit zoekplaatje is opgelost. U kunt hier niet meer reageren. Heeft u een dringende mededeling, ga dan naar de pagina 'contact'. Vermeld a.u.b. het nummer van het zoekplaatje.