Zoekplaatje 1559 

Inzender: T van Maanen 

Gegevens: Deze afdruk is aangeboden aan het Archief van Tholen. Zou van een plaats op Tholen zijn, maar is hier voorlopig onbekend. Verder is er geen enkele informatie.

Datering: niet opgegeven    Formaat: 9 x 14 cm    Extra beelden: vergroting

Geplaatst: 16 februari 2013


 Reacties op Zoekplaatje 1559 
De nieuwste inzending staat bovenaan!

opgelost!

Smidsstraat, Poortvliet

T van Maanen (oud vossemeer): Algemene opmerking betreffende de oplossing
Deze kaart was aangeboden met een groot vraagteken
Tussen het aanbieden van deze kaart en het plaatsen was er informatie binnen gekomen, en is deze kaart met informatie direct op de site van de gemeente Tholen geplaatst
Dit alles heeft elkaar net gepasseerd
Het is dan ook erg jammer dat er op deze erg leuke site direct zo gereageerd gaat worden
Ik hoop hierbij het misverstand uit de wereld te hebben geholpen, en wil een ieder bedanken die meegeholpen heeft met het zoekwerk


Dinsdag 19-2-2013 17:34:06Redactie (): De foto, een identiek digitaal bestand, was al in de Tholense collectie aanwezig met de juiste beschrijving. Ik zou het toch niet willen aanmoedigen in vergelijkbare gevallen een foto als zoekplaatje in te sturen.
Maandag 18-2-2013 20:39:45Martin Snuverink (Voorburg): Heel goed van E. Petter, die kennelijk beter thuis is in het Thoolse archief dan de Thoolse archivarissen.
Mijn ervaring met diverse archieven is dat zij weinig genegen zijn zich in te spannen om vragen als die van T. van Maanen te beantwoorden, dan wel daarvoor voldoende zijn ingevoerd. T. van Maanen heeft dan ook terecht en met succes zoekplaatjes.nl geraadpleegd. Prachtig werk!
Maandag 18-2-2013 17:32:53E. Petter (Den Haag): En nog een foto met ook het meest linkse huis erop. Let op het muuranker.
Website: http://www.archieftholen.nl/onze-bronnen/beeldbank [...]
Maandag 18-2-2013 15:49:11E. Petter (Den Haag): Op de foto hieronder waarschijnlijk dezelfde huizen, dus de beschrijving lijkt wel correct.
Website: http://www.archieftholen.nl/onze-bronnen/beeldbank [...]
Maandag 18-2-2013 15:45:18E. Petter (Den Haag): Onderstaand de officiële URL van de beeldbank
Website: http://www.archieftholen.nl/onze-bronnen/beeldbank [...]
Maandag 18-2-2013 15:32:52E. Petter (Den Haag): Deze foto staat in de beeldbank Tholen met als beschrijving:
"Poortvliet, huizen in de Smidsstraat. Op de voorgrond de Postweg, later de Stoofstraat genoemd. Het middelste huis is van beurtschipper De Graaff die waarschijnlijk voor zijn huis staat."
Website: http://www.archieftholen.nl/onze-bronnen/beeldbank [...]
Maandag 18-2-2013 15:29:49Rob Wagenaar (Zeist): Op de site van photomuseum.nl staan een viertal foto's van Tholen rond 1890. Iets vroeger dan het zptje. Misschien levert het een eerste opening.
Website: http://www.photomuseum.nl/stad-en-land/q-tm-t.html [...]
Maandag 18-2-2013 10:30:09  Om een reactie te plaatsen kunt u onderstaand formulier gebruiken. Velden met een * zijn verplicht.   

naam *  e-mailadres *     
Wat is woord één in deze zin? vul dit hier in *
opmerkingen *


internetadres met toelichtende illustratie/tekst (incl. http://):