Eigenaar: Hans van den Berg   

Gegevens: Kruidenierswinkel en brandstoffenhandel Veco. Op het raam lijkt te staan ‘Hazelzet’. Op de achterzijde van de kaart in ouderwets handschrift 1927 H. Godschalk. Bij de woonhuisingang een grote naamplaat en ovaal huisnummerbord (onleesbaar).
Links op de achtergrond een bord (bouwgrond te koop of iets dergelijks?) en een hek.

Datering: 1927   Formaat: 8 x 11 cm op een kaart van 9 x 14 cm    Extra beelden: vergroting (hele kaart)

Geplaatst: 12 maart 2002


 Reacties op Zoekplaatje 155 
De nieuwste inzending staat bovenaan!

opgelost!


Rotterdam

Arnold Tak (Waddinxveen): op verzoek van Wim (onder verwijzing naar de spelregels)de oplossing: Nieuwe Binnenweg (zuidzijde) te Rotterdam. Op de achtergrond het Land van Hoboken (Dijkzigt). Het pand ligt tegenover de Josephstraat. Als schrijver van 2 boeken over de wijk waar dit pand ligt, hoort deze kaart toch eigenlijk meer in mijn verzameling.
Dinsdag 24-9-2002 15:30:02Arnold Tak (Waddinxveen): ik weet waar het is. Ondanks dat de kaart te ruil wordt aangeboden, zou ik graag een bod willen uitbrengen. Ik ben natuurlijk ook bereid en mooie ruilkaart te leveren.
Maandag 23-9-2002 22:07:49Dit zoekplaatje is opgelost. U kunt hier niet meer reageren. Heeft u een dringende mededeling, ga dan naar de pagina 'contact'. Vermeld a.u.b. het nummer van het zoekplaatje.