Zoekplaatje 1275 

Inzender: Harm Renkema 

Gegevens: Bouwplaats met op achtergrond waarschijnlijk kassen met dorpsgezicht en twee kerktorens. Achterzijde voor wat het waard is Zwolle met een vraagteken.

Datering: niet opgegeven    Formaat: 9 x 14 cm    Extra beelden: vergroting

Geplaatst: 6 augustus 2011


 Reacties op Zoekplaatje 1275 
De nieuwste inzending staat bovenaan!

opgelost!

Westersingel, Berkel en Rodenrijs, met op de achtergrond de gereformeerde kerk aan de Noordeindseweg

Redactie (): De overeenkomst met de gereformeerde kerk aan de Noordeindseweg in Berkel is frappant maar om zeker te zijn heb ik me toch even in de omgeving verdiept. Een plattegrond uit 1939 op Watwaswaar laat zien dat parallel aan de Noordeindseweg de Westersingel loopt en dat tussen de PK (protestantse kerk) en de Westersingel kassen waren. Hier is dus een huis aan de Westersingel in aanbouw, ongeveer op de plaats van de link. De kerk rechts op de achtergrond is de Hervormde kerk van Berkel.
Website: http://maps.google.nl/maps?q=Westersingel,+Berkel+ [...]
Zondag 7-8-2011 10:09:01


Extra bewijsfoto ingestuurd door Peter Dillingh - red.Peter Dillingh (): De kerk op de achtergrond is de voormalige gereformeerde kerk aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs.
Website: http://home.kpn.nl/~peterdillingh/berkel.htm [...]
Zaterdag 6-8-2011 16:54:49André Westendorp (IJsselmuiden): De plaats op de achtergrond heeft wel wat weg van Zwartsluis, links de NH kerk en rechts de Geref.kerk.
Zaterdag 6-8-2011 11:27:14  Om een reactie te plaatsen kunt u onderstaand formulier gebruiken. Velden met een * zijn verplicht.   

naam *  e-mailadres *     
woonplaats  Wat is woord één in deze zin? vul dit hier in *
opmerkingen *


internetadres met toelichtende illustratie/tekst (incl. http://):