Zoekplaatje 1212 

Inzender: Dennis de Waart 

Gegevens: Niet gelopen fotokaart van vrijstaand pand met luiken en mansardedak. In de tuin een bord met de tekst: D. van Baarsen. Aannemer. Handel in Grint. Zand. Puin. enz. Adres. O.Z. Voorburgwal. No. 9. Telefoon No. 1377 Noord. Opname door J.W.I. Makkink. Fotograaf. Veerstraat 58 III. Amsterdam.

Datering: circa 1915    Formaat: 9 x 14 cm    Extra beelden: vergroting

Geplaatst: 26 maart 2011


 Reacties op Zoekplaatje 1212 
De nieuwste inzending staat bovenaan!

opgelost!

Kanaaldijk, Buiksloot

Dennis de Waart (): Prachtig gevonden Dik. Hartelijk dank! Ik kwam ook in Buiksloot uit maar verder bleef het voor mij vaag. Ik heb eerder nooit een bewijsopname kunnen vinden. De beeldbank Amsterdam bevat geen beelden van de gesloopte bebouwing. Jij het wel een bewijsopname kunnen opdiepen. Het adres blijkt Kanaaldijk B. 15 in voormalig Buiksloot te zijn. Verassend dat de Kanaaldijk ook vaak Westelijke Kanaaldijk en zelfs: aan Noordhollandsch Kanaal werd genoemd.
Zaterdag 26-3-2011 23:00:48d.kralt (meppel): Deze foto is gemaakt aan de Kanaaldijk te Buiksloot. Zie op bijgaande link het artikel over "Herkomst van leeuw in Schellingwoude". Het huis op het zptje is het linkse huis op de foto met de titel "Buiksloot 1933"
Website: http://www.leeuwencs.nl/attachments/File/Nieuwsbri [...]
Zaterdag 26-3-2011 12:11:24  Om een reactie te plaatsen kunt u onderstaand formulier gebruiken

naam  e-mailadres     
woonplaats  Wat is woord één in deze zin? vul dit hier in *
opmerkingen:


internetadres met toelichtende illustratie/tekst (incl. http://):